Alla slags solskydd av hög kvalitet till rätt pris!

Våra markiser

Markiser skyddar din terrass eller din balkong mot solljus, regn och insyn. Dessutom är markiser mycket dekorativa! Vi på Markis Lund erbjuder fönstermarkiser, terrassmarkiser och specialdesignade solskydd som passar just dina önskemål.

Fönstermarkiser & Terrassmarkiser

Hos oss på Markis Lund hittar du robusta och flexibla fönstermarkiser som passar för mindre och större fönsterpartier. Vi erbjuder även terrassmarkiser i följande varianter och modeller:

Helkassettmarkis

En tätslutande kassett som håller din markisväv snygg i alla väder. Kassetten bidrar till att både väv och armar ligger väl skyddade vid infällt läge.

Öppen markis

Detta är en klassisk markismodell som passar utmärkt för balkonger eller där det finns en takfot som skyddar markisen. Är byggd på en traditionell konstruktion med stabila och stark armar. En sån här markis monteras enklast under en balkong eller där taket redan ger skydd åt markisen.

Sidomarkis

Solmarkiser skyddar effektivt mot sol, vind och insyn. Ibland är det enkla helt enkelt den allra bästa lösningen!

Fristående markis

Dessa typer av markiser ger flexibelt skydd mot sol och placeras fristående var du vill. Går även bra att komplettera med terrassvärmare och belysning som lätt integreras i ställningen.